Tony's Cykel & mopedverkstad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Tony's Cykel & mopedverkstad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tony's Cykel & mopedverkstad är ett av dem. Statusen för Tony's Cykel & mopedverkstad är att Bolaget är aktivt.

Tony's Cykel & mopedverkstad är ett Enskild firma och skapades 1998-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tony's Cykel & mopedverkstad ska trivas.

Tony's Cykel & mopedverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Moped- och cykelreparation samt försäljning av därmed förenliga reservdelar. Försäljning av motorsåg och gräsklippare. Uthyrning av maskiner såsom vedklyv, gräsluftare och jordfräsar. Slipning av skridskor och knivar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tony's Cykel & mopedverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tony's Cykel & mopedverkstad och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Tony's Cykel & mopedverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-420202.

.

De som är på något sätt har med Tony's Cykel & mopedverkstad är Nilsson, Tony Richard som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tony's Cykel & mopedverkstad har 600707-XXXX som sitt organisationsnummer.