Lönnslätts Bär

Skåne län

Information

600811-XXXX är organisationsnummer för företaget Lönnslätts Bär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lönnslätts Bär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Lönnslätts Bär finns i.

Lönnslätts Bär har varit registrerat sedan 2003-04-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lönnslätts Bär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Lönnslätts Bär är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Lönnslätts Bär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lönnslätts Bär så kan ni göra det på telefon genom 070-8442193 eller genom brev på följande adress:

Odling och försäljning av jordgubbar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lönnslätts Bär och det är Olsson, Mats Olle Karsten som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,