XAR Yacht Charter

Skåne län

Information

611129-XXXX är organisationsnummer för verksamheten XAR Yacht Charter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XAR Yacht Charter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som XAR Yacht Charter finns i.

XAR Yacht Charter har varit registrerat sedan 2007-09-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för XAR Yacht Charter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

XAR Yacht Charter är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för XAR Yacht Charter är följande:

Vill ni komma i kontakt med XAR Yacht Charter så kan ni göra det på telefon genom 040-455436 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva båtcharterverksamhet för events.

Det finns olika personer som har en koppling med XAR Yacht Charter och det är Roth, Börje Rikard som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,