Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg

Skåne län

Information

Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg har haft sedan 1994-01-01. Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-421996.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg har idag 620109-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg

Byggnadsrörelse, reparationer och service samt därmed förenlig verksamhet.

I Gert Perssons Byggnadsfirma Eftr T Widerberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widerberg, Ingrid Christine Tina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .