Holgerssons Underkläder

Skåne län

Information

640313-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Holgerssons Underkläder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holgerssons Underkläder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Holgerssons Underkläder finns i.

Holgerssons Underkläder har varit registrerat sedan 2006-10-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holgerssons Underkläder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

Holgerssons Underkläder är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Holgerssons Underkläder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holgerssons Underkläder så kan ni göra det på telefon genom 040-457036 eller genom brev på följande adress:

Butiksförsäljning av underkläder och accessoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Holgerssons Underkläder och det är Holgersson, Maria Charlotta som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,