Fredshögs Ridcenter

Skåne län

Information

650626-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fredshögs Ridcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredshögs Ridcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Fredshögs Ridcenter finns i.

Fredshögs Ridcenter har varit registrerat sedan 2008-06-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredshögs Ridcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Fredshögs Ridcenter är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Fredshögs Ridcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fredshögs Ridcenter så kan ni göra det på telefon genom 070-7731396 eller genom brev på följande adress:

Uppstallning av hästar och ridutbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredshögs Ridcenter och det är Sten, Anna Ingrid Rakel som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,