Åsas Medicinska fotvård med foten i focus

Skåne län

Information

Åsas Medicinska fotvård med foten i focus är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Åsas Medicinska fotvård med foten i focus finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åsas Medicinska fotvård med foten i focus är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-12-03.

Åsas Medicinska fotvård med foten i focus som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2009-12-01. Men sedan 2005-05-12 så har Åsas Medicinska fotvård med foten i focus varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åsas Medicinska fotvård med foten i focus så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6110445.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Åsas Medicinska fotvård med foten i focus ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åsas Medicinska fotvård med foten i focus. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Medicinsk fotvård. Föreläsningar. Försäljning av t ex krämer, salvor, egenvårds produkter till fötterna. Sulor,hälsoskor sandaler.

Firmatecknare för Åsas Medicinska fotvård med foten i focus är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åsas Medicinska fotvård med foten i focus och det är följande personer, Sundberg, Åsa Mari Katarina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Åsas Medicinska fotvård med foten i focus är 670623-XXXX.