Form Fötter i Höllviken

Skåne län

Information

671122-XXXX är organisationsnummer för bolaget Form Fötter i Höllviken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Form Fötter i Höllviken är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Form Fötter i Höllviken finns i.

Form Fötter i Höllviken har varit registrerat sedan 2005-07-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Form Fötter i Höllviken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Form Fötter i Höllviken är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Form Fötter i Höllviken är följande:

Vill ni komma i kontakt med Form Fötter i Höllviken så kan ni göra det på telefon genom 040-456506 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Form Fötter i Höllviken och det är Hansson, Eva Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,