Per Anders Johan Larsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Per Anders Johan Larsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Per Anders Johan Larsson är ett av dem. Statusen för Per Anders Johan Larsson är att Bolaget är aktivt.

Per Anders Johan Larsson är ett Enskild firma och skapades 1994-08-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Per Anders Johan Larsson ska trivas.

Per Anders Johan Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Person och godsbefordran, grönsaksodling och jordbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Anders Johan Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Per Anders Johan Larsson och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Per Anders Johan Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-466028.

.

De som är på något sätt har med Per Anders Johan Larsson är Larsson, Per Anders Johan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Per Anders Johan Larsson har 680613-XXXX som sitt organisationsnummer.