Wixell Performance Horses

Skåne län

Information

700112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wixell Performance Horses. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wixell Performance Horses är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Wixell Performance Horses finns i.

Wixell Performance Horses har varit registrerat sedan 1999-09-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wixell Performance Horses så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wixell Performance Horses är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Wixell Performance Horses är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wixell Performance Horses så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Träning av hästar, utbildning av ryttare, tävlingsverksamhet, handel av hästar och hästartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wixell Performance Horses och det är Wixell, Anna Catarina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,