Ottosson Productions

Skåne län

Information

700305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ottosson Productions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ottosson Productions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Ottosson Productions finns i.

Ottosson Productions har varit registrerat sedan 1994-07-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ottosson Productions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ottosson Productions är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Ottosson Productions är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ottosson Productions så kan ni göra det på telefon genom 040-453833 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, uthyrning, installation, projektering samt service av ljud, ljus och av-teknik. diskjockey verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ottosson Productions och det är Ottosson, Jan Olof Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,