EMMAS KLIPPHÖRNA

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och EMMAS KLIPPHÖRNA är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EMMAS KLIPPHÖRNA är ett av dem. Statusen för EMMAS KLIPPHÖRNA är att Bolaget är aktivt.

EMMAS KLIPPHÖRNA är ett Enskild firma och skapades 1991-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EMMAS KLIPPHÖRNA ska trivas.

EMMAS KLIPPHÖRNA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMMAS KLIPPHÖRNA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är EMMAS KLIPPHÖRNA och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med EMMAS KLIPPHÖRNA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-424504.

.

De som är på något sätt har med EMMAS KLIPPHÖRNA är Månsson, Emma Ulrika som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMMAS KLIPPHÖRNA har 710823-XXXX som sitt organisationsnummer.