Bostadsrättsföreningen Ljungskogen

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Vellinge och Bostadsrättsföreningen Ljungskogen är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Ljungskogen är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Ljungskogen är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Ljungskogen är ett Bostadsrättsförening och skapades 1986-04-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Ljungskogen ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Ljungskogen inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Ljungskogen och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ljungskogen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-450203.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Ljungskogen är Dahl, Gustaf Bertil Vilhelm som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Heinel Foerster, Monica I som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Bertil som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Siv Ingrid Harriette som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Cason, Astrid Christina Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Lars Olof Henrik som är född 1938 och har titeln Suppleant.

Bostadsrättsföreningen Ljungskogen har 716407-3723 som sitt organisationsnummer.