Johannes of Arrie

Skåne län

Information

Johannes of Arrie är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Johannes of Arrie finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johannes of Arrie är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-07-03.

Johannes of Arrie som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2008-07-02. Men sedan 2008-07-03 så har Johannes of Arrie varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johannes of Arrie så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-911785.

Vellinge arbetar för att företag som Johannes of Arrie ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Johannes of Arrie. Det finns flera företag i Skåne län.

Företaget kommer att vara verksamt med reklamproduktion inom media för tryck samt webb. företaget kommer också att utföra olika datakonsultuppdrag inom den grafiska branchen såsom utbildning, installation och konfigurering av utrustning.

Firmatecknare för Johannes of Arrie är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johannes of Arrie och det är följande personer, Andersson, Johannes som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Johannes of Arrie är 730516-XXXX.