Intermission Scandinavia

Skåne län

Information

Intermission Scandinavia hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Intermission Scandinavia finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Intermission Scandinavia tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Intermission Scandinavia har haft sedan 2004-01-22. Intermission Scandinavia har funnits sedan och 2004-01-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Intermission Scandinavia så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-79844.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Intermission Scandinavia har idag 731110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Intermission Scandinavia

Ljud-, musik-, bild- och filmproduktion.

I Intermission Scandinavia så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Suchanek, Paul Pavel som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .