Narfgren Sales & Marketing

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Narfgren Sales & Marketing är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Narfgren Sales & Marketing är ett av dem. Statusen för Narfgren Sales & Marketing är att Bolaget är aktivt.

Narfgren Sales & Marketing är ett Enskild firma och skapades 2007-03-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Narfgren Sales & Marketing ska trivas.

Narfgren Sales & Marketing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultationer, rådgivning, försäljning och marknadsföring av hus, mark, fastigheter, byggnadstillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Narfgren Sales & Marketing är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22.

Idag är Narfgren Sales & Marketing och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Narfgren Sales & Marketing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6304078.

.

De som är på något sätt har med Narfgren Sales & Marketing är Narfgren, Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Narfgren Sales & Marketing har 740320-XXXX som sitt organisationsnummer.