Freddes underhållsservice

Skåne län

Information

740713-XXXX är organisationsnummer för bolaget Freddes underhållsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Freddes underhållsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Freddes underhållsservice finns i.

Freddes underhållsservice har varit registrerat sedan 2002-04-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Freddes underhållsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Freddes underhållsservice är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Freddes underhållsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Freddes underhållsservice så kan ni göra det på telefon genom 040-468395 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsservice, anläggning, underhåll.

Det finns olika personer som har en koppling med Freddes underhållsservice och det är Hägglund, Bert Fredrik som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,