Bostadsrättsföreningen Vellingehus

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Upplåtelsen kan även omfatta mark som ligger i anslutning till ett hus, om marken skall nyttjas tillsammans med huset eller en del av huset.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Vellingehus vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Vellinge så är Bostadsrättsföreningen Vellingehus ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1947-10-15 så skapades Bostadsrättsföreningen Vellingehus och företaget är har ej F-skattsedel.

746000-0396 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Vellingehus och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Vellingehus så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Per Arthursson och Carina Witt, i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Vellingehus är Andersson, Maria Therese som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Arthursson, Per Gillis som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Witt, Carina Åse Helene som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Ann-Christin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Ulla Monica som är född 1938 och har titeln Suppleant, .