HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för.

Skåne län

Information

746000-4950 är organisationsnummer för verksamheten HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Vellinge som är den kommunen som HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. finns i.

HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. har varit registrerat sedan 1952-05-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars Aulin, Gunilla Sethammar, Jan Hellqvist , två i förening.

Vill ni komma i kontakt med HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Jägersrov. 11 B, 213 62, Malmö

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och förvalta fastigheten Falsterbo 7:104 i Vellinge kommun, samt att bedriva fritidsverksamhet för medlemmarna och dess anhöriga på området. All mark är föreningens, även den yta som husen upptar.

Det finns olika personer som har en koppling med HSB Fritidsområde Strandbaden ek. för. och det är Andersson, Per Åke Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Aulin, Lars-Åke Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellqvist, Jan Michael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gert Olle som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Setthammar, Gunilla Maj-Lis som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kaj Johan Ingemar som är född 1944 och har titeln SuppleantThunell, Hans Olle som är född 1937 och har titeln Suppleant,