Techstudio Sverige

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Techstudio Sverige är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Techstudio Sverige är ett av dem. Statusen för Techstudio Sverige är att Bolaget är aktivt.

Techstudio Sverige är ett Enskild firma och skapades 2006-03-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Techstudio Sverige ska trivas.

Techstudio Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Software utveckling. Programmering, design och layout av hemsidor och internet applikationer. Grafisk layout, tryck samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Techstudio Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Techstudio Sverige och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Techstudio Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-295352.

.

De som är på något sätt har med Techstudio Sverige är Veber, Thomas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Techstudio Sverige har 750523-XXXX som sitt organisationsnummer.