Månstorps fordonsteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Månstorps fordonsteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Månstorps fordonsteknik är ett av dem. Statusen för Månstorps fordonsteknik är att Bolaget är aktivt.

Månstorps fordonsteknik är ett Enskild firma och skapades 2001-09-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Månstorps fordonsteknik ska trivas.

Månstorps fordonsteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Månstorps fordonsteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26.

Idag är Månstorps fordonsteknik och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Månstorps fordonsteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-443170.

.

De som är på något sätt har med Månstorps fordonsteknik är Öberg, Roger Kurt Inge som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Månstorps fordonsteknik har 751213-XXXX som sitt organisationsnummer.