Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken är en verksamhet som finns i Vellinge. I Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundell, Boel Elisabet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin Strömer, Eva Christina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Maria Liselotte som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultqvist, Birgit Irene som är född 1942 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Ljungklockan i Höllviken har 769607-0254 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.