HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ är ett företag som finns i Vellinge. I HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ finns det lite olika personer som är förknippade och det är PETERSSON, KERSTIN YVONNE som är född 1945 och har titeln Bolagsman, PETERSSON, KJELL GÖSTA som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ på telefon 040-422495.

Konsultverksamhet inom vvs i bolag

Idag är HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ är ett av många företag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

HANDELSBOLAGET KJELL PETERSSON KONSULTERANDE VVS- BYRÅ har 916434-8584 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.