SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG finns. I Vellinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Grevie 26, 235 94, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-443031.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG har idag 916540-5342 som sitt organisationummer.

; OLOF KRISTERSON är den som för stunden ansvarar för SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG

Informationsverksamhet omfattande primärjordbrukets odlings- och maskinteckniska utveckling samt ekonomi. Bokproduktion.

I SUNT BONDFÖRNUFT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KRISTERSON, OLOF KARL STENUDD som är född 1925 och har titeln Bolagsman, KRISTERSON, VIBEKE MARGRETHE som är född 1928 och har titeln Bolagsman, .