North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vellinge och North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1983-01-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag ska trivas.

North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Båtvarsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6024040.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag är Ohlsson, Erik Oskar Thor som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Ohlsson, Mats Gustav Thor som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

North Sea Boatworks i Falsterbokanalen Handelsbolag har 916543-0340 som sitt organisationsnummer.