FREMO-TRADING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916544-8383 är organisationsnummer för bolaget FREMO-TRADING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FREMO-TRADING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vellinge som är den kommunen som FREMO-TRADING HANDELSBOLAG finns i.

FREMO-TRADING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1984-03-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för FREMO-TRADING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

FREMO-TRADING HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för FREMO-TRADING HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med FREMO-TRADING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-475745 eller genom brev på följande adress:
Mellang. 21, 239 30, Skanör

Konsulterande verksamhet och ekonomisk rådgivning inom livsmedelsindustrin samt handel med båttill- behör.

Det finns olika personer som har en koppling med FREMO-TRADING HANDELSBOLAG och det är Lindblad, Alf Inge Evert som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Lindblad, Monica Barbro Elisabeth som är född 1942 och har titeln Bolagsman,