INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

916549-9063 är organisationsnummer för verksamheten INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Vellinge som är den kommunen som INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG finns i.

INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1987-10-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären Clas Peter Wretström.

Vill ni komma i kontakt med INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 073-2021095 eller genom brev på följande adress:
Krakaug. 1, 235 31, Vellinge

Konstruktion, försäljning och service av mikroda- torer- och elektroniksystem, import av elektronik, tillbehör och datorkomponenter. elektriska inst. konsult verks.inom el, elektronik och energi.

Det finns olika personer som har en koppling med INGENJÖRSFIRMA P. WRETSTRÖM KOMMANDITBOLAG och det är Wretström, Clas Peter som är född 1951 och har titeln Komplementär, Wretström, Lilian Elisabeth som är född 1952 och har titeln Komplementär, Thörnlund, Rubin Carl Germund som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,