V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Vellinge. I V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Eva Ingela som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Petersson, Jan-Erik Roland som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG på telefon .

Reparation och försäljning av bilar, maskinservice samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

V. INGELSTAD BIL- OCH INDUSTRISERVICE HANDELSBOLAG har 916762-6101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.