Vellinge Digigraph Handelsbolag

Skåne län

Information

916764-7735 är organisationsnummer för företaget Vellinge Digigraph Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vellinge Digigraph Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vellinge som är den kommunen som Vellinge Digigraph Handelsbolag finns i.

Vellinge Digigraph Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-10-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vellinge Digigraph Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Vellinge Digigraph Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Vellinge Digigraph Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med Vellinge Digigraph Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-442340 eller genom brev på följande adress:
Prästagårdsv. 45, 235 94, Vellinge

Handel med tillbehör och rengöringsmedel till storkök.

Det finns olika personer som har en koppling med Vellinge Digigraph Handelsbolag och det är Almö Törn, Camilla Ann-Christine som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Almö, Patrik Karl-Olof som är född 1963 och har titeln Bolagsman,