Global Sport Höllviken Handelsbolag

Skåne län

Information

Global Sport Höllviken Handelsbolag är en verksamhet som finns i Vellinge. I Global Sport Höllviken Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlberg, Eva Linnéa som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, Leif Ingemar som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Global Sport Höllviken Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Global Sport Höllviken Handelsbolag på telefon 040-456527.

Handel med böcker och trycksaker.

Idag är Global Sport Höllviken Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Global Sport Höllviken Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Global Sport Höllviken Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och Global Sport Höllviken Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Global Sport Höllviken Handelsbolag så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Global Sport Höllviken Handelsbolag har 916767-0562 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.