LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-09-05. Men sedan 1991-01-01 så har LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Ingelstad 12, 235 41, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3648855.

Vellinge arbetar för att verksamheter som LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Bilverkstad samt försäljning av reservdelar och begagnade bilar.

Firmatecknare för LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG och det är följande personer, Lundin, Anna Gunilla Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Lundin, Sven Anders Peter som är född 1959 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LUDDES BILSERVICE HANDELSBOLAG är 916768-3458.