Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag

Skåne län

Information

Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-11. Men sedan 1994-01-01 så har Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 2 D, 235 31, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-426230.

Vellinge arbetar för att företag som Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadstädning och städutbildning på entreprenad.

Firmatecknare för Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag och det är följande personer, Hamrin, Laisa Inga-Lill som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Kvalitets Städ i Vellinge AB som är född och har titeln Bolagsman, Möller, Ullacarin som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kvalitets Städ i Vellinge Handelsbolag är 969605-9766.