Kommanditbolaget Slottsgatan

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Kommanditbolag som heter Kommanditbolaget Slottsgatan. Det finns flera verksamheter som liknar Kommanditbolaget Slottsgatan i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1996-02-23 så har Kommanditbolaget Slottsgatan varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kommanditbolaget Slottsgatan och det finns fler verksamheter som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Slottsgatan så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Rönneholmsv. 5, 211 47, Malmö. Vi ni istället prata med Kommanditbolaget Slottsgatan så kan ni göra det på 040-74030.

Äga och förvalta fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Aktiebolaget Lomma Tegelfabrik som är född och har titeln Komplementär, Bergengren, Karl George Anders som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Bergengren, Wilhelm Bertil Axel som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av komplementären. .

Kommanditbolaget Slottsgatan har 969624-3154 som sitt organisationsnummer.