T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag

Skåne län

Information

T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag är ett bolag som finns i Vellinge. I T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Elisabeth Christina som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Stig Tomas som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag på telefon 070-8304752.

Bokförings- och ekonomitjänster.

Idag är T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

T.E.B. Ekonomi & Finans Handelsbolag har 969655-1325 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.