Sandekulla Form & Design Handelsbolag

Skåne län

Information

Sandekulla Form & Design Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Sandekulla Form & Design Handelsbolag finns. I Vellinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sandekulla Form & Design Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Sandekulla Form & Design Handelsbolag har haft sedan 2002-05-02. Sandekulla Form & Design Handelsbolag har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandekulla Form & Design Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskarev. 17 A, 236 35, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-450137.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Sandekulla Form & Design Handelsbolag har idag 969669-2863 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig är den som för stunden ansvarar för Sandekulla Form & Design Handelsbolag

Reklambyråverksamhet: Grafisk formgivning & design Illustrationer

I Sandekulla Form & Design Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarberg, Anna Kristina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Jönsson Hammarberg, Per Johan som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .