Vellinge Solotek Handelsbolag

Skåne län

Information

Vellinge Solotek Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Vellinge Solotek Handelsbolag finns. I Vellinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vellinge Solotek Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Vellinge Solotek Handelsbolag har haft sedan 2000-12-14. Vellinge Solotek Handelsbolag har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vellinge Solotek Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österg. 4, 235 33, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-423240.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Vellinge Solotek Handelsbolag har idag 969673-5548 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Wickström, Renate Anita är den som för stunden ansvarar för Vellinge Solotek Handelsbolag

Automat solotek. Solarium

I Vellinge Solotek Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sven Erik som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Svensson, Heléna Catharina som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Wickström, Renate Anita som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Wickström, Tommy Michael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .