Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag

Skåne län

Information

Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag finns. I Vellinge så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkeshögsv. 95, 235 91, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag har idag 969681-1349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag

Handel med värdepapper, handel med böcker och kosttillskott samt förvalta fast och lös egendom, därmed förenlig verksamhet.

I Bizniz 4 You Sweden Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bokpatrik Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär, Adolfsson, Marie Ann-Catrin som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, Adolfsson, Bo Ebbe Patrik som är född 1966 och har titeln Prokurist, .