JeLo Försäljnings Kommanditbolag

Skåne län

Information

969684-7541 är organisationsnummer för verksamheten JeLo Försäljnings Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JeLo Försäljnings Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Vellinge som är den kommunen som JeLo Försäljnings Kommanditbolag finns i.

JeLo Försäljnings Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-03-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JeLo Försäljnings Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JeLo Försäljnings Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för JeLo Försäljnings Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med JeLo Försäljnings Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3843010 eller genom brev på följande adress:
Vikensv. 36A, 236 41, Höllviken

Marknadsföring, konsultation och försäljning inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JeLo Försäljnings Kommanditbolag och det är Fransson, Kenneth Bertil som är född 1948 och har titeln Komplementär, Fransson, Annika Marie Louise som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,