Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag

Skåne län

Information

Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag är ett bolag som finns i Vellinge. I Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Scotte, Anders Gösta Ingvar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Scotte, Ingrid Kerstin Maria som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag på telefon 040-546744.

Konsultation, tekniska system inom fastighetsbranschen, driftavtal med hyres- och industrifastigheter samt bostadsrättsföreningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-20 och Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Svensk FastighetsTeknik Handelsbolag har 969697-2489 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.