Lindhes Höllviken Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Vellinge och Lindhes Höllviken Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lindhes Höllviken Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lindhes Höllviken Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lindhes Höllviken Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-05-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Lindhes Höllviken Handelsbolag ska trivas.

Lindhes Höllviken Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bilouterier, väskor och schalar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindhes Höllviken Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Lindhes Höllviken Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Lindhes Höllviken Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-450033.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lindhes Höllviken Handelsbolag är Lindhe, Jan Kenneth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Tegnér Lindhe, Cecilia Birgitta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Lindhes Höllviken Handelsbolag har 969702-0023 som sitt organisationsnummer.