JOT Style i Falsterbo Handelsbolag

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Handelsbolag som heter JOT Style i Falsterbo Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar JOT Style i Falsterbo Handelsbolag i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-02-10 så har JOT Style i Falsterbo Handelsbolag varit registrerat. Idag är JOT Style i Falsterbo Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med JOT Style i Falsterbo Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till HÖRENS VÄG 4, 239 42, Falsterbo. Vi ni istället prata med JOT Style i Falsterbo Handelsbolag så kan ni göra det på 040-475853.

Ambulerande massageterapi med inriktning mot företag och privatpersoner. Försäljning av förbrukningsvaror såsom kosttillskott och hudvårdsprodukter och tjänster såsom telekomtjänster och internettjänster inom marknadsföring och försäljning av ovanstående verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Amaréus, Jim Ronald som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Johansson, Tina Josefin som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

JOT Style i Falsterbo Handelsbolag har 969708-3237 som sitt organisationsnummer.