Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag

Skåne län

Information

969723-4418 är organisationsnummer för företaget Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Vellinge som är den kommunen som Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag finns i.

Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-12-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kyrkstigen 3, 235 99, Vellinge

E-handel med mopedtillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Moppeshoppen i Skåne Kommanditbolag och det är Sögaard, Martin Fischer som är född 1976 och har titeln Komplementär, Lindberg, Carl Håkan Richard som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Soegaard, Morten som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES,