Yngve Karlsson revision

Skåne län

Information

320213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Yngve Karlsson revision. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yngve Karlsson revision är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Yngve Karlsson revision finns i.

Yngve Karlsson revision har varit registrerat sedan 2005-10-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yngve Karlsson revision så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-27.

Yngve Karlsson revision är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Yngve Karlsson revision är följande:

Vill ni komma i kontakt med Yngve Karlsson revision så kan ni göra det på telefon genom 040-420610 eller genom brev på följande adress:

Bokföring och revision åt bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Yngve Karlsson revision och det är Karlsson, Yngve Lennart som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,