Firma Lola Nevhage Grönvall

Skåne län

Information

Firma Lola Nevhage Grönvall hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Firma Lola Nevhage Grönvall finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Lola Nevhage Grönvall tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Firma Lola Nevhage Grönvall har haft sedan 1996-01-01. Firma Lola Nevhage Grönvall har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Firma Lola Nevhage Grönvall så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-423467.

Vellinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Firma Lola Nevhage Grönvall har idag 450227-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Lola Nevhage Grönvall

Firman skall bedriva bed and breakfast, cafeservering, konstutställning, lokalvårdsverksamhet samt produktion och handel med konsthantverk, måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Firma Lola Nevhage Grönvall så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönvall, Lola Ramona Iréne Nevhage som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .