Minnab Marknadskonsult

Skåne län

Information

451020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Minnab Marknadskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Minnab Marknadskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Minnab Marknadskonsult finns i.

Minnab Marknadskonsult har varit registrerat sedan 1997-05-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Minnab Marknadskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Minnab Marknadskonsult är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Minnab Marknadskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Minnab Marknadskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva utbildning inom service och kvalitet.

Det finns olika personer som har en koppling med Minnab Marknadskonsult och det är Florén, Oili Irmeli som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,