IBVS - Pedagogisk Utveckling

Skåne län

Information

IBVS - Pedagogisk Utveckling hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där IBVS - Pedagogisk Utveckling finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. IBVS - Pedagogisk Utveckling tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket IBVS - Pedagogisk Utveckling har haft sedan 2007-05-24. IBVS - Pedagogisk Utveckling har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till IBVS - Pedagogisk Utveckling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9160408.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

IBVS - Pedagogisk Utveckling har idag 460512-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för IBVS - Pedagogisk Utveckling

Konsult inom pedagogiskt utvecklings- och förändringsarbete med inriktning mot olika utbildningssektorer.

I IBVS - Pedagogisk Utveckling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Ing-Britt Viktoria som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .