NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI

Skåne län

Information

NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI har haft sedan 1996-01-01. NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI har idag 460608-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI

Sjukmassage och försäljning av tillhörande utrust- ning samt därmed förenlig verksamhet.

I NATURKLINIKEN MASSAGE & REFLEXOLOGI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ENSTRÖM, TOMMY PER-ÅKE som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .