Sturnus - Naturfoto & Biokonsult

Skåne län

Information

Sturnus - Naturfoto & Biokonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Sturnus - Naturfoto & Biokonsult finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Sturnus - Naturfoto & Biokonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Sturnus - Naturfoto & Biokonsult har haft sedan 1996-01-01. Sturnus - Naturfoto & Biokonsult har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sturnus - Naturfoto & Biokonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-344415.

Vellinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Sturnus - Naturfoto & Biokonsult har idag 460827-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sturnus - Naturfoto & Biokonsult

Bolaget skall bedriva naturbildbyrå med inriktning på landskap, fåglar (fält- och porträttfoton), insekter, växter, sällskapsdjur m.m. Konsultverksamhet inom problemkomplexen fåglar flygplan (kollisionsrisk, arrendatoravtal, fjäderbestämmning m.m.) samt djur och fåglar i människans närhet. Rådgivning vid planering av strövområden, naturreservat m.m. i närheten av tätorter.

I Sturnus - Naturfoto & Biokonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bentz, Per-Göran som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .