PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON

Skåne län

Information

470301-XXXX är organisationsnummer för företaget PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON finns i.

PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON har varit registrerat sedan 1986-12-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Filmproduktion

Det finns olika personer som har en koppling med PICA-FILM MIKAEL KRISTERSSON och det är KRISTERSSON, LARS MIKAEL som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,