Bengt Nevsten Fastigheter

Skåne län

Information

Bengt Nevsten Fastigheter hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Bengt Nevsten Fastigheter finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bengt Nevsten Fastigheter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bengt Nevsten Fastigheter har haft sedan 1998-01-01. Bengt Nevsten Fastigheter har funnits sedan och 2004-03-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Nevsten Fastigheter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-126400.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bengt Nevsten Fastigheter har idag 471204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bengt Nevsten Fastigheter

Fastighetsförvaltning.

I Bengt Nevsten Fastigheter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nevsten, Nils Bengt Erik som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .